TAUSHIAH KH.UCI KH ASEP MUBAROK KH ENTOH

Diposting oleh الفقير والمقتصر pada 00:42, 03-Jun-16  •  Komentar (9)

بسم الله الرحمن الرحيم السلام عليكم ورحمه الله وبركاته wilujeng malem jumat lur ah,update tengah malam yeuh ngameh hottt masih sareng kang mimin salaku nu ngageugeuh TASROZZER BLOGS Hehe sateuacan sleeping mimin bade post heula yeuh kange dulur sadaya dimana bae ayana,Ieu aya tausyiah kh.uci sareng kh.entoh oge kh.asep mubarok,ieu sadayana kenging ti akang habib alfad,Mugia sadayana sing ageung manfaatna kange dulur... [Baca selengkapnya]

PENGAJIAN KH.UCI 29 MEI 2016 (PENUTUPAN)

Diposting oleh الفقير والمقتصر pada 05:44, 31-Mei-16  •  Komentar (16)

بسم الله الرحمن الرحيم السلام عليكم ورحمه الله وبركاته wilujeng tepang dei dulur sareng admin TASROZZER nu geus matuh kumaha daramang? Nuhun atuh ah upami nuju sehat mah pamudah mudahan urang sadayana aya dina kawilujengan Rohmat tur magfirohna alloh subhaanahu wata aa'la. Wabil khurgus Kange anu nuju teu damang sing enggal di damangkeun bae ku gusti alloh subhanahu wataala sakumaha bihara... [Baca selengkapnya]

PENGAJIAN KH.UCI 22 MEI 2016

Diposting oleh الفقير والمقتصر pada 01:09, 25-Mei-16  •  Komentar (8)

بسم الله الرحمن الرحيم السلام عليكم ورحمه الله وبركاته wilujeng wengi sobat baraya blog alfaqiir TASROZZER nu sakieu buktosna acak acakan mudah2n urang sadaya aya dina kawilujengan Rohmat tur magfirohna alloh subhaanahu wata aa'la. Kumaha sarehat ??? Hatur nuhun atuh ah upami sarehat mah. Seperti biasa simkuring bade melanjutkan PENGAJIAN KH.UCI TURTUSI sebelumnya next ke pengajian kh.uci yang minggu kemarin tanggal 22 MEI 2016. perlu... [Baca selengkapnya]

PENGAJIAN GUBES KH.UCI 15 MEI 2016

Diposting oleh الفقير والمقتصر pada 05:44, 17-Mei-16  •  Komentar (17)

بسم الله الرحمن الرحيم السلام عليكم ورحمه الله وبركاته selamat pagi sobat TASROZZER semua yang ada dimanapun salam olah raga !!! jumpa lagi sareng kang mimin yeuh dina acaranu geus matuh kulantaran butuh pengajiaan kh.uci turtusi kaping 15 mei 2016 nu mingon kamari, langsung bae supados teu nyangkolong kana waktos ku mimin tos di sayogikeun di handap link download na kantun di download bae... [Baca selengkapnya]

TAUSHIAH KH.UCI ACARA KHITAN

Diposting oleh الفقير والمقتصر pada 05:19, 13-Mei-16  •  Komentar (4)

بسم الله الرحمن الرحيم السلام عليكم ورحمه الله وبركاته Selamat pagi,yang mau TAUSHIAH KH.UCI TURTUSI KHITANAN Mudah2an guru urang sadaya pangersa Abah kh.uci beserta kulawargina dipaparin kakiatan sareng kasehatan ku alloh subhanahu wataa'la kange tiasa istiqomah nanjerkeun agama alloh subhanahu wataa'la nyakitu dei urang sadayana nu sok ngupingkeun pengajiana sing tiasa ngamalkeun kana sagala rupi nasihat2 anjeuna. Amiin Yaa ALLOh Yaa RobbaL A'aaLamiin. Silahkan tinggalkan jejak... [Baca selengkapnya]