PENGAJIAN KH.UCI 22 MEI 2016

Diposting oleh الفقير والمقتصر pada 01:09, 25-Mei-16  •  Komentar (5)

بسم الله الرحمن الرحيم السلام عليكم ورحمه الله وبركاته wilujeng wengi sobat baraya blog alfaqiir TASROZZER nu sakieu buktosna acak acakan mudah2n urang sadaya aya dina kawilujengan Rohmat tur magfirohna alloh subhaanahu wata aa'la. Kumaha sarehat ??? Hatur nuhun atuh ah upami sarehat mah. Seperti biasa simkuring bade melanjutkan PENGAJIAN KH.UCI TURTUSI sebelumnya next ke pengajian kh.uci yang minggu kemarin tanggal 22 MEI 2016. perlu... [Baca selengkapnya]

PENGAJIAN GUBES KH.UCI 15 MEI 2016

Diposting oleh الفقير والمقتصر pada 05:44, 17-Mei-16  •  Komentar (12)

بسم الله الرحمن الرحيم السلام عليكم ورحمه الله وبركاته selamat pagi sobat TASROZZER semua yang ada dimanapun salam olah raga !!! jumpa lagi sareng kang mimin yeuh dina acaranu geus matuh kulantaran butuh pengajiaan kh.uci turtusi kaping 15 mei 2016 nu mingon kamari, langsung bae supados teu nyangkolong kana waktos ku mimin tos di sayogikeun di handap link download na kantun di download bae... [Baca selengkapnya]

TAUSHIAH KH.UCI ACARA KHITAN

Diposting oleh الفقير والمقتصر pada 05:19, 13-Mei-16  •  Komentar (4)

بسم الله الرحمن الرحيم السلام عليكم ورحمه الله وبركاته Selamat pagi,yang mau TAUSHIAH KH.UCI TURTUSI KHITANAN Mudah2an guru urang sadaya pangersa Abah kh.uci beserta kulawargina dipaparin kakiatan sareng kasehatan ku alloh subhanahu wataa'la kange tiasa istiqomah nanjerkeun agama alloh subhanahu wataa'la nyakitu dei urang sadayana nu sok ngupingkeun pengajiana sing tiasa ngamalkeun kana sagala rupi nasihat2 anjeuna. Amiin Yaa ALLOh Yaa RobbaL A'aaLamiin. Silahkan tinggalkan jejak... [Baca selengkapnya]

PENGAJIAN GUBES KH.UCI 8 MEI 2016

Diposting oleh الفقير والمقتصر pada 05:09, 12-Mei-16  •  Komentar (15)

بسم الله الرحمن الرحيم السلام عليكم ورحمه الله وبركاته wilujeng subuh baraya akh,sebelum mengawali aktivitas ane lanjutin nih pengajian gubes kita tercinta yang minggu kemaren tanggal 8 mei na. langsung wae welah teu pati belul berkata kata kula mah dowload bae kdinya tah pengajian gubes uci tanggal 8 mei 2016 sumangga gabrug wae kadinyah di handap. PENGAJIAN KH.UCI TURTUSI 8 MEI 2016 ******************************************** MINHAJUTH... [Baca selengkapnya]

TAUSHIAH KH.UCI DAN KH.FUDHOLI DAN KH.JAMALUDDIN WAKTU RAJABAN DI CILONGOK 2016

Diposting oleh الفقير والمقتصر pada 22:35, 08-Mei-16  •  Komentar (8)

بسم الله الرحمن الرحيم السلام عليكم ورحمه الله وبركاته wilujeng wengi dulur tepang deui sareng simbrados yeuh. Sembari ngantosan toendoeh ieu tausiah pangersa kh.uci sareng kh.fudholi sewaktu rajaban 2016 di cilongok kamari ieu sumangga seduttt bae di handap. ******************************************** ABUYA KH.UCI TURTUSI ******************************************** KH.FUDHOLI ******************************************** KH.JAMALUDDIN Mudah2an guru urang sadaya pangersa Abah kh.uci beserta kulawargina dipaparin kakiatan sareng kasehatan ku alloh subhanahu wataa'la kange tiasa istiqomah nanjerkeun... [Baca selengkapnya]